torstai 17. kesäkuuta 2010

The Ladys Executive Croup 2010

The Ladys Executive Croup 2010
Summer party 2010 in Paradise of FIN.
*********************

16/6/2010

#
Ruokalista

Savulohta
Kyläsalaattia
Maalaisleipä
Tatsikia
Kylmäsavukeitto
Kreikkalainen salaatti
Täyte crepes juustokuorrutuksella (liha&sieni)
Kahvi
Aprikoosi&Mango kakkua

Juomat:
-vesi
-Nahe Breich Nahetal 2008, Saksa
-Valdepenas Don Opas 2007, Espanja
-Siideri& Grape Long Drink
Coctails; "Ampiainen"

Resepti kylmäsavukeitolle:
Kuoritaan perunoita ja keitetään kypsäksi porkkanoiden tai muiden juuresten kanssa;mitä nyt sattuu torpasta löytymään. Keittoon lisätään myös kypsytyksen aikana, tillin varsiosat pieniksi leikattuina, lohko sipulia ja kynsi valkosipulia. Kun perunat ovat kypsiä lisätään keittoon vielä kuutioiksi leikattua kylmäsavulohta. Lohta ei keitetä, annetaan hautua noin 10 minuuttia keitossa. Lopuksi lisätään latvatillit.
Keittoon voi panna lisäksi sitruunapippuria,valkopippuria, laakerinlehtiä.. tai muita mausteita. Suolaa ei tarvitse lisätä kalan suolaisuuden johdosta.
Paras lopputulos keitosta saadaan kun käytetään maankuulua Kustavilaisen, entisen pitokokin Eila Sundelin valmistamaa kylmäsavulohta

Ei kommentteja: