Starters/Meze
***************
Tzatziki(Cucumber dip)
Taramosalata( Fish roe salad)
Retsina & Ouzo
Village bread
#
Suosikki alkuruokani:
Tatsiki (kurkku,yugurtti&valkosipuli salaatti tai dippi)
Taramosalaatti( alkujaan Mullo kalan mädistä, oliiviöljystä ,oliivista,leivästä ym tehty tahna=kuvassa punainen)
...ja kylmänä Ouzoa veteen sekoitettenua sekä Retsina(pihkallla maustettua /edistää ruuan sulatusta) valkoviiniä.
Leivän päälle levitetään dippejä salaatteja tai leivällä otetaan lautaselta salaatteja....nautitaan....istutaan kiireettömästi...vähintään + 30 C iltapäivässä,taustalta kuuluu meren kohina ja vaimea kreikkalainen musiikki.
Samoin syöminen ja juominen tapahtuu odotellessa pääruokaa.
Kiirehtiminen on Kreikassa huono tapa ja epäkohteliasta.
Kivivyöry Oslossa, kokonainen kerrostalo vaarassa
-
Kallion pelätään romahtavan lisää, jolloin se voi tuhota läheisen
opiskelijatalon.
2 tuntia sitten

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti