tiistai 14. lokakuuta 2008

Starters/Meze, Greek Cooking, Rhodes isls 2008

Starters/Meze
***************
Tzatziki(Cucumber dip)
Taramosalata( Fish roe salad)
Retsina & Ouzo
Village bread

#
Suosikki alkuruokani:
Tatsiki (kurkku,yugurtti&valkosipuli salaatti tai dippi)
Taramosalaatti( alkujaan Mullo kalan mädistä, oliiviöljystä ,oliivista,leivästä ym tehty tahna=kuvassa punainen)

...ja kylmänä Ouzoa veteen sekoitettenua sekä Retsina(pihkallla maustettua /edistää ruuan sulatusta) valkoviiniä.
Leivän päälle levitetään dippejä salaatteja tai leivällä otetaan lautaselta salaatteja....nautitaan....istutaan kiireettömästi...vähintään + 30 C iltapäivässä,taustalta kuuluu meren kohina ja vaimea kreikkalainen musiikki.

Samoin syöminen ja juominen tapahtuu odotellessa pääruokaa.
Kiirehtiminen on Kreikassa huono tapa ja epäkohteliasta.

Ei kommentteja: