torstai 3. heinäkuuta 2008

Valokuvatrostai 97. haaste


Lindoksen aasit Kreikassa
# Kreikan Lindoksessa heinäkuussa 2007. Ilma + 40 c . Lindoksen aasit kuljettavat ihmisiä Lindoksen kylästä ylös akropolille. Kun päivän työ on tehty ne viedään Lindoksen "aasi-asemalta" takaisin viieleän aidan viereen latautumaan seuraavaa työpäivää varten.
Aasien saattaja näyttää " antaa mennä vaan".

Valokuvatorstain tarkoitus on haastaa viikoittain kaikentasoiset valokuvaajat ottamaan kuvia, ja sitä kautta inspiroitumaan ympäröivästä maailmasta.Joka torstai annetaan uusi aihe, inspis. Tutustu ohjeisiin ja tule mukaan.Voit myös ehdottaa uutta haastetta.Yhteystiedot
Sääntöjä
Photo: Henkster

1. Valokuvatorstai on valokuvaamisesta kiinnostuneiden ja blogeissaan valokuvia julkaisevien kohtauspaikka.

2. Valokuvatorstaihin osallistujat osallistuvat viikoittaisiin haasteisin vain itse ottamillaan kuvilla. Tekijänoikeuksia on kunnioitettava.

3. Valokuvatorstai esittää viikoittain osanottajille haasteita, tai inspiksiä kuvien ottamiseen. Osallistujat voivat ehdottaa mieleisiään aiheita, niitä suorastaan pyydetään jättämään kommenttilootaan.

4. Kun kuvaaja osallistuu viikon haasteeseen, hän julkaisee valokuvansa omassa blogissaan ja jättää staattisen linkin valokuvatorstain kommentteihin. Siten lukijat löytävät blogille.

5. Muiden morkkaaminen ei Valokuvatorstaissa ole sallittua. Sivulla ja blogikommenetissa pyritään rakentavaan keskusteluun. Blogin ylläpitäjällä on oikeus poistaa asiattomat kommentit. Valokuvatorstain ylläpito ei linkitä valokuvia, joiden se ei katso sopivan inspisblogin linjaan. Linkitysten poisjättämiset päätetään tapauskohtaisesti.

6. Sääntöihin saattaa tulla muutoksia tai lisäyksiä. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan blogin etusivulla.
Arkisto
2008
Heinäkuu
Valokuvatorstai

03.07.2008 - 00:05
Valokuvatorstain viimeinen inspis ennen kesälomaa (9.7. - 20.8.) on Beirut-yhtyeen kappale Sunday Smile. Jos musiikin kuuntelu syystä tai toisesta ei omalta koneelta onnistu, haasteena on silloin kappaleen nimi Sunday Smile.Kappaleen voi kuunnella mm. seuraavien linkkien kautta

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika lämmintä ollut viime kesänä Lindoksella. Kovaa puuhaa kantaa toisia tuollaisessa helteessä.

Juha Luukka kirjoitti...

Aivan. Sen takia emme palveluja käyttäneetkään, vaan katsoimme sivusta.
Ja..."Aasista ei ole hevoseksi".